O nama

Implementiranjem najnovijih globalnih rješenja i njihovim prilagođavanjem konkretnim situacijama i potrebama, tvrtka Supra Net se u kratkom vremenu razvila u jednu od vodećih tvrtki u regiji u segment projektiranja, implementacije i razvoja zahtjevnih elektroenergetskih i EKMI rješenja.

Svojim korisnicima nudimo najnovije usluge i tehnologije kroz partnerstva s vodećim svjetskim proizvođačima telekomunikacijske i elektroenergetske opreme, kontinuirano pratimo najnovije trendove na tržištu te ih implementiramo u svoje poslovanje. Konstantno radimo na inovacijama i poboljšanjima procesa što nam omogućava realizaciju velikih projekata u ugovorenim rokovima uz korištenje kvalitetne opreme i najsuvremenijih alata te mjernih instrumenata.

Smatramo da su za naš uspjeh najzaslužniji naši zaposlenici, stoga im osiguravamo ostvarenje punog profesionalnog potencijala kroz stalno obrazovanje i usavršavanje te mogućnost napredovanja. Profesionalizam, odgovornost i entuzijazam svakog od nas implementiramo u uspješno realizirane projekte na zadovoljstvo korisnika.

Tvrtka je članica STORM Grupe, koja je na hrvatskom i regionalnom tržištu, prepoznata kao vodeći sistem integrator. Nastupajući na tržištu, zajedno s ostalim članicama Grupe, nudimo zaokruženu i potpunu uslugu po principu „ključ u ruke“ prepoznajući inovativne potrebe i specifične zahtjeve poslovnih partnera i korisnika.

Supra Net kroz godine

Tijekom 15 godina poslovanja, tvrtka usavršava i razvija rješenja u području telekomunikacijskih i elektroenergetskih mreža. Prateći trendove i zahtjeve tržišta svoje poslovanje uspješno širimo i na mobilne telekomunikacijske stanice te optičku mrežnu infrastrukturu. Usmjerenost tvrtke ka inovacijama i dugogodišnje iskustvo na razvoju rješenja prema specifičnim potrebama korisnika rezultiralo je stvaranjem SupraControl sustava koji omogućuje kontrolu pristupa i nadzor uvjeta rada u telekomunikacijskim i poslužiteljskim ormarima. Svojim odnosom prema zaposlenicima, kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem, tvrtka potiče stvaranje što kvalitetnijeg kadra dok širenjem poslovanja i otvaranjem novih radnih mjesta te zdravom konkurencijom prema srodnim tvrtkama, tvrtka potiče razvoj tržišta te uspostavlja pozitivne odnose s društvom u cjelini.

2004 Osnovana tvrtka s ciljem distribucije pasivne opreme za strukturno kabliranje

2005 Pokrenut odjel za instalacije svjetlovodne infrastrukturne mreže

2007 Pokrenut razvojni odjel TIMgis aplikacija

2008 Pokrenut odjel za elektro instalacije

2011 Pokrenut razvoj SupraControl sustava

2019 Tvrtka proslavila 15 godina uspješnog poslovanja

Supra Net danas

Tvrtka Supra Net je kroz godine izrasla u tvrtku sa preko 66 stalno zaposlenih i sa gotovo 20 kooperanata i manjih partnerskih tvrtki. Danas možemo odgovoriti na najrazličitije zahtjeve koje korisnici stavljaju pred nas - od projektiranja, preko realizacije pa sve do dokumentiranja izvedenog stanja na svim područjima naših djelatnosti. U našoj referentnoj listi nalaze se mnoga zvučna imena hrvatskog gospodarstva, te nas ujedno ta lista i obvezuje na daljnji napredak te stručno i profesionalno realiziranje budućih projekata.

15+

godina uspješnog poslovanja

1000+

zadovoljnih korisnika

1500+

odrađenih projekata

Standardi poslovanja

Definiranjem politika sustava upravljanja tvrtka Supra Net se opredijelila za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom i sigurnošću svojih proizvoda i usluga.

Sustavi upravljanja omogućavaju nam ispunjenje zakonskih obveza i osiguravaju dokaze da je poslovanje naše tvrtke usklađeno s upravljačkim postupcima koje propisuju europske ETSI i CEN norme i koji su kao najbolja praksa iskazani međunarodnim normama ISO 9001 I ISO/IEC 27001

Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljenju zahtjeva kupaca, na kontinuiranom poboljšavanju procesa i na razvoj partnerskih odnosa, osiguravajući tako kvalitetan proizvod i uslugu.

Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću potpuno je posvećen zaštiti povjerljivosti svih podataka, integriteta i raspoloživosti cjelokupne materijalne i nematerijalne imovine, a u cilju unaprjeđenja sigurnosti poslovanja, očuvanja ugleda te održanja konkurentske prednosti.

Proizvodi i usluge naše tvrtke podvrgnuti su neovisnim ispitivanjima i ocjenjivanjima kako bi dokazali kvalitetu i sigurnost, te tako pomogli ostvarenju vizije razvoja našeg poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Stjecanje partnerskih statusa s vodećim svjetskim proizvođačima telekomunikacijske opreme te certifikacija tvrtke prema ISO standardima omogućavaju djelovanje tvrtke u skladu s međunarodnim i lokalnim standardima, što korisnicima pruža najširi spektar usluga te sigurnost poslovanja.

iso9001 iso9001
iso27001 iso27001
myleviton myleviton

Članica STORM Grupe

Mi smo stručnjaci za najbolja tehnološka rješenja! Sinergijom suradnje i razmjene znanja među tvrtkama članicama Grupe nastavljamo biti pouzdan partner regionalnog gospodarstva, uz neprestano ulaganje u edukaciju zaposlenih i razvoj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja.

STORM Grupa
STORM Grupa